Michiel Descheemaeker naar Ieper

Door Jan Vercammen op 24 april 2018, over deze onderwerpen: Ieper

Schepen Michiel Descheemaeker uit Zonnebeke versterkt de N-VA in Ieper. Hij is daar kandidaat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Descheemaeker is 26 jaar en advocaat.  In Zonnebeke is hij schepen van ruimtelijke ordening en één van de sterkhouders van de partij. Michiel Descheemaeker: "Binnenkort verhuis ik naar Ieper waar ik met volle goesting mee de N-VA-lijst zal ondersteunen. Als huidig schepen in Zonnebeke ben ik er mij van bewust dat o.a. stedenbouw, mobiliteit en ruimtelijke ordening een cruciale impact hebben op lange termijn. In de eerste plaats wil ik dan ook streven naar een leefbare, creatieve stad en deelgemeenten waar voldoende aandacht is voor het samengaan van recreatie, groen, wonen, werken en toerisme. Daarnaast moeten we nieuwe technologieën inzetten om dit alles zo efficiënt mogelijk te organiseren en om mobiliteit, parkeerbeleid en zwerfvuil op een slimme manier aan te pakken."

HOE ZIT HET IN IEPER?

Eva Ryde trekt de N-VA-lijst, dat was al bekend. Ryde is nu schepen van jeugd. Jan Vercammen, die federaal volksvertegenwoordiger is, zal ook opnieuw opkomen. En ook Jan Delie, nu schepen van burgerzaken en leefmilieu, is weer kandidaat voor de volgende verkiezingen.

Over enkele weken maakt N-VA Ieper nog meer namen bekend en ook de plaatsen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is